10.RÍTUS ÉS TŰZSZERTARTÁS

 

2023. JÚLIUS 8. SÜMEG  ♦  MÉHRÍTUS ÉS TELIHOLD TŰZSZERTARTÁS

 

 

A MÉH TISZTÍTÁSÁNAK RÍTUSA

Gyógyítás és áldás, amely összeköt minket egy generációnyi nővel, akik megszabadították magukat a fájdalomtól. Ez a generáció azt szeretné tudatni velünk, hogy „a méh nem arra való, hogy félelmet és fájdalmat tároljon, hanem arra, hogy teremtsen és életet adjon.” Tisztítsuk meg ezt a szent teret, hiszen a következő generációkat hordozza.

MIUTÁN VALAKI RÉSZESÜLT A RÍTUSBAN ÉS GONDOZÁSBA VETTE ENNEK IGAZSÁGÁT, A MÉH TÖBBÉ MÁR NEM CIPELI A FÁJDALOM ÉS A BÁNAT EMLÉKEIT.

A méh elfelejtett bölcsessége helyreáll és egy olyan világ Teremtőivé válunk, amelyet gyermekeink gyermekei számára szeretnénk.

BÁRMELY NŐ, AKI SZERETNE EMLÉKEZNI ERRE AZ ÉLTETŐ IGAZSÁGRA  TESTÉBEN, MEGTAPASZTALHATJA A RÍTUS ÁLTAL.

Amint részesül az Anyaméh Rítusában, eggyé válik a Méhőrzők generációjával.

AZZAL, HOGY MÉHŐRZŐKKÉ VÁLUNK AZ ÉLET VÉDELMEZŐI IS LESZÜNK.

A gyermekeink többé már nem a félelem és a viszály gyermekei, hanem a fényé lesznek, akik természetesen válnak a Föld őrzőivé.

AZ ANYAMÉH RÍTUSA A MUNAY-KI BEAVATÁSOK RÉSZE.

A Munay-Ki tíz rítusból áll, amelyek felkészítenek minket arra, hogy teljesen

beleszülessünk az eljövendő időkbe. Az Andokból származó bölcsesség.

A MÉHŐRZŐK GENERÁCIÓJA ARRA ÖSZTÖNÖZ MINKET, HOGY GYÓGYÍTSUK MEG A MÉHÜNKET.

Gyógyítsuk meg a méhünket; gyógyítsuk meg édesanyáink, lánytestvéreink és lányaink méhét. Ily módon, biztosítjuk a gyógyulást az Földanyának és az összes élőlénynek!

 

TŰZSZERTARTÁS

A tűzszertartás a sámán tradíciók egyik alapvető rituáléja, amelyet általában telihold vagy újhold táján tartanak minden hónapban, ekkor a legvékonyabb a világok közötti fátyol. A tűz tanítónkká válva azonnal tudatni fogja velünk, hogy a szándékunk tiszta-e. Erőteljes átalakító ereje lehetővé teszi, hogy életünk leckéit, régi hitrendszereket, mintákat a Nagy Szellemnek átadva, képesek legyünk mélyen, a lélek szintjén gyógyulni. A szertartás közelebb visz a Forráshoz, bensőséges kapcsolatot teremt és segít megálmodni egy új világot, amelyet magunknak és a következő generációknak szeretnénk.

 

 

A következő beavatáson való részvétel előzetes jelentkezéssel lehetséges csak. Kérlek írj a krauszrena@gmail.com emailre további részletekért és ha szeretnél könnyebbedni, tisztulni. Szeretettel várlak!

Vissza