Magamról

Krausz Renáta

 

Van egy álmom, mesélek. Képekkel, életeket, történeteket. Mindannyiunk élete egy csodálatosan szövődő vászon, amire bármit festhetünk. Szeretettel meghívom egy közös alkotásra fényekkel, árnyékokkal, színekkel és szavakkal. Legyen az szép vagy ijesztő, örömmel teli vagy fájdalmas, tanulságos vagy csak olyan se füle se farka, legyen bátorító vagy könnyeket előcsaló, zöld, kék vagy narancssárga. Meséljünk együtt, nagy örömmel teszem.

1973 októberében vettem első mély lélegzetemet. Ma Pécsett élek férjemmel és a lányaimmal. 2005 őszén hirtelen ötlettől vezérelve vetettem bele magam a fényképezés rejtelmeibe. Azonnal magával ragadott. A Fotográfus Alapítványi Iskolában tanító művészek mutatták meg, milyen különleges a világ kamerán keresztül és a képek miként fejezhetik ki gondolataimat, érzéseimet. Rátaláltam az eszközre, amivel rögzíthetem azokat a pillanatokat, amik gyönyörködtetnek, örömöt okoznak. Szívből jövő hálám érte mindannyiuknak!  

Hiszem, ha elég időt és figyelmet szentelek másoknak, megtaláljuk a közös kapcsolódási pontokat, amik az ön meséjének megalkotásásban segítenek. Szeretném megmutatni, milyen ragyogónak látok mindenkit, amitől aztán reményeim szerint, magukat is annak érzik majd. Ez a legnagyobb álmom.

Az árat a felmerülő igények szerint, személyre szabottan alakítom ki.

Egy új történet van éppen születőben!

Szeretettel várom!