Magamról

.....egy mese.....

 

 

 

Üdvözöllek!

Krausz Rena vagyok.

Hiszem, hogy mindannyiunk élete folytonosan szövődő vászon, amire bármit festhetünk. Van egy álmom, hogy együtt mesélünk.

Szeretettel hívlak közös alkotásra fényekkel, árnyékokkal, színekkel, gondolatokkal, szavakkal, érzésekkel és tettekkel. Legyen szép vagy ijesztő, örömmel teli vagy fájdalmas, tanulságos vagy csak olyan se füle se farka, bátorító vagy könnyeket előcsaló, zöld, kék vagy narancssárga. Meséljünk együtt, nagy örömmel teszem! 

1973 októberében vettem első mély lélegzetemet. Ma Pécsett élek férjemmel és a lányaimmal. 2005 őszén hirtelen ötlettől vezérelve vetettem bele magam a fényképezés rejtelmeibe. Imádtam minden pillanatát! Majd az élet megajándékozott a tükörbe nézés bátorságával, így hallhattam meg hosszú idő után végre a gyógynövények hívásást. Akkor már tudtam, hogy a bennük rejlő bölcsesség mindig is az életem része volt, a mélyemben szunnyadó bölcs asszony türelemmel, elfogadással és szeretettel várta ki míg felébredhetett. Mély tisztelettel, alázattal és szeretettel a szívemben léptem az utam következő szakaszába. A Munay-ki bölcsességei a legragyogóbb keretet adják mindehhez. 

Hiszem, ha elég időt és figyelmet szentelek neked, megtaláljuk a közös kapcsolódási pontokat, amik a meséd megalkotásásban segítenek. Szeretném megmutatni, milyen ragyogónak látlak, amitől aztán reményeim szerint, magadat is annak érzed majd. Így bátran írod a sorokat egymás után. Mert, Te írod a történeted, én arra vállalkozom, hogy egy darabig kísérlek ezen az úton, hogy a már idejétmúlt, elhomályosító elemeket közösen eltávolítsuk, hogy végre tisztán láss és vehess egy mély lélegzetet.

Együttműködésünkhöz az ürességemet tudom felajánlani, hogy a pillanatnyi csendben meghallhasd a szíved hangját, ami visszhangzik bennem. Amikor ez megtörténik az az én legnagyobb örömem. A könnyebbedésed pedig a legnagyobb álmom.

Utamon ma dr. Alberto Villoldo, Marcela Lobos és a The Four Winds mentorai kísérnek. 

A The Four Wninds kurzusain tanulok mai napig és talán életem végéig:)  ( wwww.thefourwinds.com ) 

 

Tudom, egy új történet van éppen születőben. 

Sok szeretettel várlak!