Magamról

Krausz Renáta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindannyiunk élete folytonosan szövődő vászon, amire bármit festhetünk. Van egy álmom, együtt mesélünk. Szeretettel hívlak közös alkotásra fényekkel, árnyékokkal, színekkel, gondolatokkal, szavakkal, érzésekkel és tettekkel. Legyen az szép vagy ijesztő, örömmel teli vagy fájdalmas, tanulságos vagy csak olyan se füle se farka, legyen bátorító vagy könnyeket előcsaló, zöld, kék vagy narancssárga. Meséljünk együtt, nagy örömmel teszem!

1973 októberében vettem első mély lélegzetemet. Ma Pécsett élek férjemmel és a lányaimmal. 2005 őszén hirtelen ötlettől vezérelve vetettem bele magam a fényképezés rejtelmeibe, amíg az élet megajándékozott a tükörbe nézés bátorságával. Így hallottam meg a gyógynövények hívásást is, egyszercsak ott termett és akkor már tudtam, hogy a bennük rejlő bölcsesség mindig is az életem része volt. Mély tisztelettel, alázattal és szeretettel a szívemben léptem az utam következő szakaszába. 

A Munay-ki bölcsességei pedig ragyogó keretet adnak mindehhez. 

Hiszem, ha elég időt és figyelmet szentelek Rád, megtaláljuk a közös kapcsolódási pontokat, amik a mesék megalkotásásban segítenek. Szeretném megmutatni, milyen ragyogónak látlak, amitől aztán reményeim szerint, magadat is annak érzed majd. Ez a legnagyobb álmom.

 

Tudom, egy új történet van éppen születőben. 

Sok szeretettel várlak!