13. Rítus

AZ ANYAMÉH RÍTUSA   ♦   KISMA KARPAY    ♦   THE RITE OF THE WOMB

 

 

 

Gyógyítás és áldás, amely összeköt minket egy generációnyi nővel. A szellemvilágból származó nők generációja szeretne megadományozni minket egy ősi orvoslásból származó beavatással. A nők ezen generációja megszabadította magát a szenvedéstől és emlékeztetni szeretnének minket arra, hogy:  A méh nem arra való, hogy félelmet és fájdalmat tároljon, hanem arra, hogy teremtsen és életet adjon. Miután valaki részesült a rítusban és gondozásba vette ennek igazságát, a méh többé már nem cipeli a fájdalom és a bánat emlékeit. A méhnek tisztának kell lennie, hiszen a következő generációkat hordozza. A méh elfelejtett bölcsessége helyreáll és egy olyan világ teremtőivé válunk, amelyet gyermekeink gyermekei számára szeretnénk.

Bármely nő, aki szeretne emlékezni erre az igazságra a testében, megtapasztalhatja azt a rítus által. Amint részesül az Anyaméh Rítusában, eggyé válik a Méhőrzők generációjával.  Ezzel az élet védelmezői is leszünk. A gyermekeink többé már nem a félelem és a viszály gyermekei, hanem a fényé, akiknek természetes hajlamuk van arra, hogy Földőrzők legyenek. A rítus a Munay- Ki beavatások része.

A méhörzők generációja arra ösztönöz minket, hogy gyógyítsuk meg méhünket és továbbadva azt, gyógyítsuk meg édesanyáink, lánytestvéreink és lányaink méhét is. Ily módon, biztosítjuk a gyógyulást Földanyának és az összes élőlénynek.

 

 

— ♦ —♦ — ♦ —

 

 

A lineage of women from the Spirit world came through the jungle medicine to bestow us an initiation: The Rite of the Womb. This lineage of women freed themselves from suffering and wants us to remember : The womb is not a place to store fear and pain; the womb is to create and give birth to life. After receiving the rite and nurturing its truth, the womb no longer carries the memories of pain and sorrow. The forgotten wisdom of the womb is restored and we become the Creatresses of the world we long for our children’s children. Any woman who eager to remember in her body this vital truth can recieve the rite. Once she receives the Rite of the Womb she becomes one with the lineage of Womb Keepers. In becoming womb keepers we also become stewards of life. Our children are no longer the children of fear and conflict, but the children of light with a natural inclination to be an Earth keeper. 

The rite of the womb is part of the Munay-ki initiations. The Munay-Ki are ten rites which prepare us to birth ourselves wholly into the times to come. Is a body of wisdom coming from the spiritual Andes. The womb keeper's lineage invite us to heal our womb to heal our, our mother's, sister's, daughter 's womb and offer this healing to Mother Earth.

 

Vissza