13. Rítus

13. RÍTUS — AZ ANYAMÉH RÍTUSA - KISMA KARPAY

 

 

 

Gyógyítás és áldás, amely összeköt minket egy generációnyi nővel. A szellemvilágból származó nők generációja szeretne megadományozni minket egy őserdei orvoslásból származó beavatással. A nők ezen generációja megszabadította magát a szenvedéstől és emlékeztetni szeretnének minket arra, hogy:  A méh nem arra való, hogy félelmet és fájdalmat tároljon, hanem arra, hogy teremtsen és életet adjon. Miután valaki részesült a rítusban és gondozásba vette ennek igazságát, a méh többé már nem cipeli a fájdalom és a bánat emlékeit. A méhnek tisztának kell lennie, hiszen a következő generációkat hordozza. A méh elfelejtett bölcsessége helyreáll és egy olyan világ teremtőivé válunk, amelyet gyermekeink gyermekei számára szeretnénk.

Bármely nő, aki szeretne emlékezni erre az igazságra a testében, megtapasztalhatja azt a rítus által. Amint részesül az Anyaméh Rítusában, eggyé válik a Méhőrzők generációjával.  Ezzel az élet védelmezői is leszünk. A gyermekeink többé már nem a félelem és a viszály gyermekei, hanem a fényé, akiknek természetes hajlamuk van arra, hogy Földőrzők legyenek. A rítus a Munay- Ki beavatások része.

A méhörzők generációja arra ösztönöz minket, hogy gyógyítsuk meg méhünket és továbbadva azt, gyógyítsuk meg édesanyáink, lánytestvéreink és lányaink méhét is. Ily módon, biztosítjuk a gyógyulást Földanyának és az összes élőlénynek.

Vissza