Rítusok

 9 RÍTUS

 

 

 

 

Első Rítus: Gyógyítók Rítusa

Összeköt a múlt fénylő gyógyítóinak a generációjával, hogy segítsenek a személyes átalakulásodban, felébresztve a gyógyító erőt benned, így bárki, akit megérintesz áldott lesz. Hatalmas spirituális segítséghez jutunk: az ősi gyógyítókhoz, akik segítik begyógyítani a múlt és az őseink sebeit.

 

Második Rítus: Az Erő Sávjai

A fénylő energiameződ öt energiasávot tartalmaz a védelmed érdekében. Szűrőként funkcionálnak és lebontják az összes feléd közeledő negatív energiát az öt elem egyikére (föld, levegő, tűz, víz, fény), így táplálják a fénylő energiameződ, ahelyett, hogy ezen energiák megbetegítenének.

 

Harmadik Rítus: Harmónia Rítus

7 archetípus átvitele a csakrákba. Először megkapod a kígyó, a jaguár, a kolibri és a sas archetípusát, aztán a három arkangyalt: az Alsó Világ Őrzőjét (a tudatalattink), a Középső Világ Őrzőjét (az éber világunk), és a Felső Világ Védőjét (a szuper-tudatunk).

 

Negyedik Rítus: Látnokok Rítusa

A fényutak összekötik a látókérget a harmadik szemmel és a szívcsakrával. Ez felébreszti benned a belső látnokot és a képességedet, hogy érzékeld az energia és a lélek láthatatlan világát.

 

Ötödik Rítus: Napőrzők Rítusa

Az ősi idők mestergyógyítóival kapcsolódsz. A Napőrzők képesek segítségül hívni az ősi oltárokat, hogy gyógyítsanak és egyensúlyt teremtsenek a földön, illetve a napot is, hogy felkeljen minden nap, így harmonizálva minket a Földanyával. Ez a rítus elősegíti a belső nőiességed gyógyulását, segít túllépni a félelmen, és segít békét gyakorolni.

 

Hatodik Rítus: Bölcsességőrzők Rítusa

A múlt és a jövő fénylő teremtményeivel kapcsolódsz. Ez a rítus hozzájárul a belső férfiasságod gyógyulásához, segít kilépni az időből és megtapasztalni a végtelenséget.

 

Hetedik Rítus: Földőrzők Rítusa

Ez a rítus összeköt az arkangyalokkal, akik a naprendszerünk őrzői, a Földön lévő összes élet védelmezői. Kiemel a földhöz kötött létedből és szabaddá engedi a lelkedet, hogy megkezdjed a csillagok felé vezető utad (kezdve a nappal, a helyi csillagunkkal) és valósággá álmodd a világodat.

 

Nyolcadik Rítus: Csillagőrzők Rítusa

Ez a rítus segít a fizikai testednek Fényemberré (Homo Luminous) fejlődni; az öregedés folyamata lelassul, a DNS-ed új információkkal gazdagodik, és ellenállóbbá válsz a betegségekkel szemben. Átveszed a Nap közepén található szent tűz körül a helyed, amelyet az idők kezdete óta fenntartottak neked.

 

Kilencedik Rítus: Teremtő Rítus

Mivel felébreszti benned a Teremtő fényt, ez a rítus gondoskodik az összes teremtményről, a legkisebb homokszemtől kezdve a legnagyobb galaxishalmazokig. Amint rájössz, hogy a Lélek nem csak rajtad keresztül működik, hanem TE magadként, és az összes teremtés benned történik, akkor a gondoskodás természetessé válik. Miközben ezen rítusok kibontakoztatásával foglalkozol, angyalok érintenek és áldanak meg. Egyszerűen csak meg kell nyílnod a Földőrzők bölcsességére és mindezzel megadományoznak.

Vissza