Rítusok

 A RÍTUSOK  ♦  THE RITES

 

 

 

 

Első Rítus: Gyógyítók Rítusa

Összeköt a múlt fénylő gyógyítóinak a generációjával, hogy segítsenek a személyes átalakulásodban, felébresztve a gyógyító erőt benned, így bárki, akit megérintesz áldott lesz. Hatalmas spirituális segítséghez jutunk: az ősi gyógyítókhoz, akik segítik begyógyítani a múlt és az őseink sebeit.

 

Második Rítus: Az Erő Sávjai

A fénylő energiameződ öt energiasávot tartalmaz a védelmed érdekében. Szűrőként funkcionálnak és lebontják az összes feléd közeledő negatív energiát az öt elem egyikére (föld, levegő, tűz, víz, fény), így táplálják a fénylő energiameződ, ahelyett, hogy ezen energiák megbetegítenének.

 

Harmadik Rítus: Harmónia Rítus

7 archetípus átvitele a csakrákba. Először megkapod a kígyó, a jaguár, a kolibri és a sas archetípusát, aztán a három arkangyalt: az Alsó Világ Őrzőjét (a tudatalattink), a Középső Világ Őrzőjét (az éber világunk), és a Felső Világ Védőjét (a szuper-tudatunk).

 

Negyedik Rítus: Látnokok Rítusa

A fényutak összekötik a látókérget a harmadik szemmel és a szívcsakrával. Ez felébreszti benned a belső látnokot és a képességedet, hogy érzékeld az energia és a lélek láthatatlan világát.

 

Ötödik Rítus: Napőrzők Rítusa

Az ősi idők mestergyógyítóival kapcsolódsz. A Napőrzők képesek segítségül hívni az ősi oltárokat, hogy gyógyítsanak és egyensúlyt teremtsenek a földön, illetve a napot is, hogy felkeljen minden nap, így harmonizálva minket a Földanyával. Ez a rítus elősegíti a belső nőiességed gyógyulását, segít túllépni a félelmen, és segít békét gyakorolni.

 

Hatodik Rítus: Bölcsességőrzők Rítusa

A múlt és a jövő fénylő teremtményeivel kapcsolódsz. Ez a rítus hozzájárul a belső férfiasságod gyógyulásához, segít kilépni az időből és megtapasztalni a végtelenséget.

 

Hetedik Rítus: Földőrzők Rítusa

Ez a rítus összeköt az arkangyalokkal, akik a naprendszerünk őrzői, a Földön lévő összes élet védelmezői. Kiemel a földhöz kötött létedből és szabaddá engedi a lelkedet, hogy megkezdjed a csillagok felé vezető utad (kezdve a nappal, a helyi csillagunkkal) és valósággá álmodd a világodat.

 

Nyolcadik Rítus: Csillagőrzők Rítusa

Ez a rítus segít a fizikai testednek Fényemberré (Homo Luminous) fejlődni; az öregedés folyamata lelassul, a DNS-ed új információkkal gazdagodik, és ellenállóbbá válsz a betegségekkel szemben. Átveszed a Nap közepén található szent tűz körül a helyed, amelyet az idők kezdete óta fenntartottak neked.

 

Kilencedik Rítus: Teremtő Rítus

Mivel felébreszti benned a Teremtő fényt, ez a rítus gondoskodik az összes teremtményről, a legkisebb homokszemtől kezdve a legnagyobb galaxishalmazokig. Amint rájössz, hogy a Lélek nem csak rajtad keresztül működik, hanem TE magadként, és az összes teremtés benned történik, akkor a gondoskodás természetessé válik.

Miközben ezen rítusok kibontakoztatásával foglalkozol, angyalok érintenek és áldanak meg. Egyszerűen csak meg kell nyílnod a Földőrzők bölcsességére és mindezzel megadományoznak.

 

 

— ♦ — ♦ — ♦ —

 

 

 

Rite One: Healer’s Rite

Connects you to a lineage of luminous healers from the past to assist you in your personal transformation, awakening the healing power so that everyone you touch is blessed. We access tremendous spiritual assistance; ancient healers who help heal the wounds of the past and of our ancestors.

 

Rite Two: Bands of Power

Five energy belts are woven into your luminous energy field (LEF) for protection. They act as filters, breaking down any negative energies that come toward you into one of the five elements, earth, air, fire, water and light, feeding your LEF instead of allowing those energies to make you sick.

 

Rite Three: Harmony Rite

A transmission of the 7 Archetypes into the Chakras. First you receive the archetypes of serpent, jaguar, hummingbird and eagle; next you receive three archangels: the Keeper of the Lower World (our unconscious), the Keeper of the Middle World (our waking world), and the Protector of the Upper World (our super-conscious).

 

Rite Four: Seer’s Rite

Pathways of light connect the visual cortex with the third eye and heart chakra. This awakens the inner seer and your ability to perceive the invisible world of energy and Spirit.

 

Rite Five: Daykeeper’s Rite

You connect to a lineage of master healers from ancient times. Daykeepers can call on ancient altars to heal and bring balance to the earth, and on the sun to rise each day, bringing us into harmony with mother Earth. This rite helps you begin to heal your inner feminine, step beyond fear, and practice peace.

 

Rite Six: Wisdomkeeper’s Rite

You connect to a lineage of luminous beings from the past and the future. This rite helps you to begin to heal your inner masculine, step outside of time, and taste infinity.

 

Rite Seven: Earthkeeper’s Rite

This rite connects you to the archangels that are guardians of our solar system, stewards of all life on Earth. It lifts you from your earth-bound existence and sets your spirit free to begin your journey to the stars -beginning with the sun, our local star- so you may dream your world into being.

 

Rite Eight: Starkeeper’s Rite

This rite helps your physical body to evolve into Homo Luminous; the aging process is slowed down, your DNA is re-informed, and you become more resistant to disease. You accept the seat around a holy fire at the center of the Sun, a place that has been held for you since the beginning of time.

 

Rite Nine: Creator Rite

As it awakens the Creator-light within, this rite brings stewardship for all creation -from the smallest grain of sand to the largest cluster of galaxies. Once you discover that Spirit not only works through you but AS YOU, and all of creation is happening inside you, the stewardship then becomes natural.

As you work with the germination of these rites you’ll be touched and blessed by angels. You simply need to open yourself to the wisdom of the Earthkeepers, and all will be bestowed upon you.

Vissza