Tapasztalatok

Lányok, nők, anyák, nagymamák, szeretők, fiúk, férfiak, apák, nagyapák, szerelmesek …. ahogy a magok felfénylenek, úgy változik szelíden a tér az emlékezés által. Hálásan köszönöm mindenkinek!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• ~  ♦ ~ •     

 

“Ahogy a jó dolgok „történnek”.

Haladsz az utadon, éled az életed, jönnek a hírek, jönnek a gondolatok, rohan az idő és érzed, hogy fogy a levegő. Keresed a megoldásaidat, de mégis azt veszed észre, hogy egy kicsit lelassul minden. Amit kaptam a Munay-ki- től, hogy az élet elkezdte támogatni a terveimet, merthogy találtam új célokat mind az üzleti, mind a magánéletben. Az üzleti életben már csak azok találnak meg, akikkel könnyen tudok együtt dolgozni, a gondolatok, feladatok letisztultak, és leegyszerűsödtek, nincsenek felesleges körök, könnyen jönnek a fel nem tett kérdésekre a válaszok. A nyomás, az elvárások eltűntek az életemből. A magánéletben harmóniába kerültem magammal. A jó dolgok „történnek” tovább.

Köszönöm a társamnak az életemben és köszönöm a Munay-ki nek"

 

• ~  ♦ ~ • 

 

“Számomra a Munay-Ki egy nagyon különleges utazás volt. Pont egy olyan időszakban találkoztam vele, amikor tele volt az életem változással és ez nagyon sokszor szélsőséges érzelmeket váltott ki belőlem. Először úgy éreztem, hogy nem történik semmi, aztán csak azt vettem észre, hogy kevésbé húzom fel magam a dolgokon, könnyebben átlátom az egyes helyzeteket, és tisztábban látom saját magamat, így a problémákról hamar kiderültek, hogy inkább lehetőség mintsem probléma. A Munay-ki segített a gondolataim lecsillapításában, és abban, hogy hogyan tudok fényt beengedni a saját- és a körülöttem élők életébe. A Munay-ki egy varázslat ami ha engedjük szebbé teheti az életünket.

 

 • ~  ♦ ~ •       

 

“Konkrétan éreztem az energia áramlását a rítusok átadása közben (meleget) – mármint amikor kaptam a rítusokat. A gyakorlatok közben is érzem az energiát. Sokkal kevésbé aggódom dolgokon, mint korábban. Néha vannak persze feszültebb pillanatok, de most már fel tudom ismerni, hogy ez nekem nem jó, nem visz előre a megoldásban, és könnyedén el tudom engedni a rossz érzést. A családunkon belül sokkal erősebbnek érzem a kapcsolódást, a feltétlen elfogadást és a támogatást.”

 

• ~  ♦ ~ •     

 

“A parton sétálgattam. Kis csillagfényű kavicsok ölelték körül a lábaimat.

A folyó lassan, nyugodtan haladt, méltóságteljesen falta a kilométereket a tenger felé, mintha csak a világ minden ideje az övé lenne.

A fák ágain egyetlen levél se rezdült, minden őrizte a csendet, mely békét font a lélek számára.

A végtelen hajnal éjjel és nappal határán tartotta a tájat, mely minden lépéssel egyre élesebb és színesebb lett. Mintha ez előtt sosem láttam volna, mintha nem lett volna időm arra hogy észrevegyem.

Ezer meg ezer hajnalt megéltem már, ezer meg ezer alkalommal láttam már a kék eget, mégis idegen színek, idegen formák lebegtek a szemem előtt.

Lenéztem a lábamra, mely bokáig elmerült a langyos, simogató vízben. Minden lépésem apró hullámokat keltett, melyek aztán fodrozódva vesztek bele a végtelenbe.

A partot figyeltem, ahol csak úgy virágzott az élet, nők, férfiak és gyerekek üldögéltek a tűz körül és énekeltek.

A szavaik egybeolvadtak a csenddel és a fülembe suttogták mindazt, amit hallanom kellett. Amit hallanom kell…

Mosolyogva néztem rájuk és tettem egy lépést hátra.

“Ide bármikor visszatérhetek.”

Az ének egyre mélyebben visszhangzott bennem, ahogy távolodtam tőlük, aztán egy utolsó pillantást vetettem erre a csodálatos világra, mely talán egyszer engem is magába olvaszt, és hátradőlve hagytam, hogy a víz összezáruljon az arcom felett.

Számomra ez a Munay-ki.

Egy lassú folyó a rohanásban, mely bátorít, hogy éljem az életet és ne csak létezzek benne.”

 

• ~  ♦ ~ •     

 

“Amikor belekezdtem a Munay-ki-be nem tudtam, hogy mire számítsak. Így csak átadtam magam a lehetőségnek, az élménynek, ami egy hatalmas kalanddá formálódott. Nem gondoltam volna soha, hogy ilyen tapasztalataim lesznek ezzel kapcsolatban. Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagy segítségemre volt egy lovacska, aki végig tükrözte nekem ezt az egész folyamatot, akivel együtt haladhattam ezen az úton. Ez a kapcsolódás által megismerhettem egy egészen új világot, egy egészen új Annát. Mai napig használom a Munay-ki által tanultakat, és napról napra fejlődök.”

 

• ~  ♦ ~ •     

 

"A Munay-ki-val való találkozásom, a rítusok megismerése és megtapasztalása bennem és körülöttem egy olyan világot nyitott meg ami mindig is ott volt, de valahogy nem találtam a kapcsolódást hozzá. Megértettem, és megéreztem a hozzám tartozó ősi erőket, erőforrásokat. Valahogy egyszerűen, észrevétlenül segített, hogy elfogadóbb legyek magammal és másokkal.

Hálás vagyok, hogy találkoztam a Munay-ki-val. :) " 

 

• ~  ♦ ~ •     

 

“I met Renata at the most difficult time of my life. I got divorced, my mother died, I was temporarily misplaced and worried about my child. I felt like there was no way out. And then, quite by chance, I met this wonderful woman and her family. I don’t think this meeting was accidental though, since I immediately felt a strong connection, I thought this was someone who I had known for a long time. For the first time in years I felt secure and cared for. And then Renata kindly offered to perform Munay-ki rituals with me. Having read the book first, I was very eager to try. I have to say, my life changed completely since then. With each ritual I felt stronger, more confident and optimistic. I started believing in myself. These changes are subtle, you may not notice them at once, but then you look back and realise that the transformation is huge. Renata us a wonderful woman and a talented healer, and I will be forever grateful for what she’s done.”

 

• ~  ♦ ~ •     

 

“A Munay Ki nekem döntően az elengedések általi könnyebbedést hozta. Az egész életemet megkönnyítette a beidegződéseim oldásával, vagy legalábbis a beidegződésekben való bennragadás idejének csökkenésével. Sok mindent ezáltal megváltoztatott. Hozott egy csomó türelmet, a félelmek és aggodalmak erősségének csökkenését, illetve vannak olyan félelmek, amik eltűntek az életemből. A világ színes lett és gyönyörű, nyitottabb vagyok. A változást az emberek is megérzik körülöttem, egyre többen vannak …… merek beszélni arról amit érzek, gondolok és elengedem hogy mindenki egyetértsen velem, nem érdekel ki mit gondol. Nekem ez hatalmas dolog, hálás vagyok ezért az egészért, amit sokszor nem is értek.”

 

• ~  ♦ ~ •     

 

“Kicsit idegen és még nem lett egészen része az életemnek…

elfelejtem, hogy van ez a tudásom, amikor valamit meg kellene oldanom, de az biztos, hogy más szemmel látom magamat, a velem és körülöttem élőket és a velük való nehézségeimet…

nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb és elfogadóbb lettem a rálátás és a fókusz áthelyezés miatt

sok korábbi tudásomat szintetizálják ezek a rítusok és szívből megélem, hogy egy az út

mégis nekem a legnagyobb élmény a közös rítus gyakorlás a nagyobbik unokámmal a középiskolai felvételije alkalmából 

izgultam, hogy nekem kell vezetni, de Rena megnyugtatott, hogy menni fog… és valóban!

gyönyörű érzés azt megélni, hogy ez a 13 éves mennyire nyitottan és érdeklődéssel fogadta, minden elutasítás vagy megmosolygás nélkül! köszönöm a kapott lehetőséget!”

 

• ~  ♦ ~ •     

 

“Egész életemben hegyet mászok. Az életem egy nagy túrázós kaland. Le- fel, csúcsról, csúcsra.  Sziklás, lankás, erdős, virágos,  esős,  napos, viharos, magányos, társas, félelmetes, fárasztó, izgalmas,  örömteli…… mindegy - az én utam. Imádom. S tán most eljött az ideje, hogy egy sziklára felállva már nem “csak” mászni fogok tovább, hanem elrugaszkodom bátran, s repülök, szárnyalok, könnyedén lebegek, nevetek, szeretek … s nézek mindent - FELÜLRŐL - egy más perspektívából.”

 

• ~  ♦ ~ •     

 

“Köszönöm, hogy megtapasztalhattam valami olyan változást az életemben a Munay-ki segítségével, amivel az elején nem is tudtam még mit kezdeni. Személyiségem mindig nyitott volt az új dolgokra, de inkább vagyok a kézzel fogható dolgok híve, mint valami olyan dologé amit nem tudok megmagyarázni. Megtapasztalva a pozitív változásokat az életemben amit a Munay-ki számomra megadott, mostmár tudom, hogy nem kell mindent megmagyarázni. Csak annyit tudok mondani, hogy kívánom mindenki számára ezt a pozitív tapasztalást! Köszönöm “

 

• ~  ♦ ~ •     

 

“Munay-ki... a meglevő eszköztáramban egy újabb eszköz, amelyet segítségül hívhatok amikor összekuszálódik a világom, vagy bizonytalan vagyok döntéseket illetően. A rítusok során megismert technikák segítenek a mindennapi életben elfogadni a múltat, túllépni rajta, látni a lehetőségeket, bátorságot adnak új út választásához.”

 

• ~  ♦ ~ •     

 

"Végtelenül hálás vagyok Renának, hogy az életembe varázsolta a Munay-Kit, épp amikor nagyon elveszettnek és kétségbeesve éreztem magam. Heteken át, a Rítusokon keresztül fokozatosan visszaszerezve az erőm, Önmagamra találtam. A korábbi kétségbeesett párkapcsolat keresésem után megnyugodva, végre méltó szeretetegységben és harmóniában élek a kedvesemmel. Közös utat álmodva, találva, élve. Egyre sűrűbben jönnek a jelek, hogy jó az irány, egyre több a fény és az egységérzés. Köszönöm!"

 

• ~  ♦ ~ •   

 

"Mióta elkezdtem a Munay-kit azóta az életem csak változik, de jó irányba. Elkezdtem tisztán látni, lassan kialakul az utam, tudom mit akarok és a dolgok, amikre vágyom egyszer csak valósak lesznek. Segített egyensúlyt teremteni az életemben. Köszönöm, hogy része lehettem ennek!"

 

• ~  ♦ ~ • 

 

"A Munay-ki segített egy sokkal nyugodtabb és tudatosabb énemet megismernem. Aki minden napban a szépet keresi. Néha még mindig vissza-vissza tér az az énem aki hirtelen reagál, meggondolatlanul és folyton nyomasztja valami, de most már teljesen máshogy élem meg ezeket a pillanatokat. Tudom, hogy ez már nem én vagyok és hogy ezek a pillanatok lehetőséget adnak a tanulásra. Alig várom mi mindet tanulhatok még magamról, magamtól a Munay-ki támogatásával."

 

                                                                                                              • ~  ♦ ~ • 

 

"A Munay ki gyökeresen alakította át a világom! Felerősítette az érzékelésemet, sokkal erősebbek az intuícióim, és bátran hagyatkozom rájuk, míg régen ezt nem mertem, nem bíztam a megérzéseimben, felülírta a tudatom. A megfelelési kényszerem is javult, “megengedem magamnak”, hogy ne legyen minden tökéletes! Tudom, hogy ami történik, annak meg kell történnie, az egy tükör, amiben meg kell látnom a kijavítandó hibát! A Munay-kinek köszönhetem a színek látását is, a jelentésüket még tanulom. Az emberek felé sokkal nagyobb megértéssel, elfogadással fordulok. Az emberek, állatok, növények egészségének javítása terén is vannak próbálkozásaim."

 

             • ~  ♦ ~ •                                                                                                   

 

" A Munay Ki rítusok megmutatták nekem, hogy merre vigyen az utam, kitisztult a kép a jövőbeni életcélommal kapcsolatban. "

 

 • ~  ♦ ~ • 

 

"Drága Rena!

Nagyon hálás vagyok Neked, hogy megismertettél a Munay Ki-val. Olyan természetesen illik az életembe, hogy teljes természetességgel beépítettem a hétköznapok gyakorlatába és össze tudtam illeszteni minden képzetemmel, ami eddig az Életről bennem lecsapódott. De ettől sokkal fontosabb, hogy azon felül amit az egészből felfogok (és valószínűleg az a jéghegy csúcsa), minden működni látszik. Ráhangolódtam az Idő Szavára, a kor Szellemére az aktuális Tanításokra vagy akárhogy is nevezzük őket és zajlik a változás. Amit kaptam megerősített. A Te közvetítésed teljes bizalommal és nyugalommal töltött el a szertartások során. Igyekeztem mindenben aktívan részt venni, átadni magam annak, amit épp kértél, csináltál  és külön csoda volt a közösen átélt élmény, a közösen látott képek sora. A legtisztább összehangolódást éltem át veled, amit valaha csak tapasztaltam. Őszinte kíváncsiság és teljes bizalom él bennem a jelent és jövőt illetően. Tiszta szívből remélem, hogy lesz alkalmunk még kapcsolódni és a tapasztalatokat mélyíteni. Hálásan Köszönöm! ™

 

 

 • ~  ♦ ~ • 

 

 

" A Munay-Ki új színfolt a belső élményeim világában, amit szokás szerint a véletlenek segítő áramlata hozott el nekem. Évtizedek óta a Jóga a belső utam alapja, ehhez gyűjtöttem sok értékes kiegészítést más rendszerekből. A legutóbbi a Munay-Ki, Rena ihletett közvetítésével. Mindig a közös területeket, átfedéseket találom meg a különböző ősi hagyományokban. Az övek érdekes megközelítést jelentenek nekem a csakrákhoz hasonló működésekhez. A tér nyitása, zárása, védelme nekem is alapvetően fontos. Szeretem a Munay-Ki egyszerűségét, természet- és földközeliségét, ősi emlékeket hozott már elő számomra. Ráadásul mindehhez gyógyítást is kaptam Renától belső élményekkel és értékes visszajelzésekkel. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki változatos , kiegyensúlyozott módokon meg akarja ismerni a belső világát." Vörös Ákos PrAkash

 

 

 • ~  ♦ ~ • 

 

 

"Eleinte feszülten figyeltem, hogy mikor történik már. Aztán elengedtem és csak csendben hittem, csinaltam a megtanult gyakorlatokat. Egy idő után azon kaptam magam, hogy sokkal nyitottabb vagyok a világra, amiről a környezetem folyton visszajelzést is ad. Ezen kívül, mintha a levegőt is egyszerűbb lenne venni. A körülöttem levők pedig mintha kezdenének nyitni erre a könnyebbségre. Könnyebedés. Talán ez a legkifejezobb szó erre a jelenségre. Szóval köszönöm ❤️

 

 • ~  ♦ ~ • 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vissza